SchippersStop Spaarkaart

Inloggen

SchippersStop is een nieuw en innoverend concept op het gebied van automobiliteit. SchippersStop is een automobiliteitspark in de vorm van een racecircuit, waar je alle voorzieningen op het gebied van mobiliteit kunt vinden. Het unieke aan SchippersStop is dat je een stukje beleving meekrijgt in de anders zo alledaagse verplichtingen zoals tanken en je auto poetsen.

Zo is er een tankstation voor personenauto's, een wasstraat, wasboxen, een overdekt stofzuigerplein, een complete autogarage, een lunchroom met cadeaushop, een terras met uitkijk op de startbaan van Eindhoven Airport en storageboxen verhuur voor opslag van uw spullen.

Door de beleving en connectiviteit die SchippersStop u biedt, worden de alledaagse verplichtingen weer een lust om te doen!

Alle voordelen op een rijtje

Naast dat u bij ons áltijd het allerbeste wasresultaat kunt verwachten, heeft u als gebruiker van de SchippersStop Spaarkaart nog een hoop extra voordelen. Deze staan hieronder voor u beschreven!

 

Altijd de beste prijs

Door te betalen met uw SchippersStop Spaarkaart krijgt u altijd onze wasprogramma's tegen het Happy Hour tarief. Op woensdag tijdens Ladiesday krijgt u wasprogramma Ceramic Shield zelfs voor slechts €11,-. Dit betekent dat uw korting op kan lopen tot €6,- per wasprogramma!

 

Als eerste op de hoogte van acties

U wordt altijd als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe acties en prijsvragen! Via de e-mail sturen wij u - als u dit wenst - regelmatig updates met het laatste spaarkaart nieuws.

 

Gratis tegoed bij opwaarderen van uw spaarkaart

Bij het opwaarderen van uw spaarkaart krijgt u "gratis" bonus tegoed. Hoe hoger de opwaardering, hoe meer bonus u van ons krijgt.

 

Sparen voor leuke extra's

U kunt met uw spaarkaart punten sparen aan de pomp. Nadat u uw tankbeurt heeft afgerond worden de punten direct op uw spaarkaart gestort. U kunt met uw gespaarde punten betalen in de carwash en wasboxen.

 

Altijd inzage in uw tarief

U krijgt een eigen login-code om via onze website direct het tegoed op uw spaarkaart te zien. Ook kunt u uw spaarkaart online opwaarderen voor nog meer gebruikersgemak.