Self-Service Wasboxen

Als u de auto liever met de hand wast maar toch gebruik wilt maken van professionele apparatuur en veilige, efficiënte schoonmaakmiddelen dan kunt u terecht bij SchippersStop's self-service indoor wasboxen. Deze boxen zijn geschikt voor elk model personenauto en ook voor bestelbusjes.

 

U bepaalt zelf hoe lang u de auto wast en met welk programma. SchippersStop beschikt over maar liefst 9 wasboxen. Voor motoren hebben wij een speciale motorwasbox, waar zich een helmenkast bevindt voor het opbergen van uw helm en een luchtpistool voor het wegblazen van het water.

Hoe werkt het?

Onze wasboxen accepteren SchipperStop-munten en gewoon muntgeld. Via de wasmunten automaat die u bij ingang van de wasboxen vindt, kunt u via de pin of contante betaling wasmunten kopen waar u bij afname vanaf 5 euro steeds meer voordeel geniet.

Gooi uw wasmunt of muntgeld in het betaal portaal bij de door u gekozen wasbox, zodra u een programma kiest gaat de tijd lopen

U kunt kiezen uit de volgende wasprogramma’s:

  • Voorwas
  • Powerwash
  • Schuimglans
  • Schuimborstel
  • Spoelen
  • Hotwax
  • Glansspoelen

Na de poetsbeurten kunt u gratis gebruik maken van professionele stofzuigers op het stofzuigerplein.

Waarom niet thuis op de inrit uw auto wassen?

Thuis uw auto wassen is slecht voor het milieu en voor uw portemonnee. Onze wasstraat gebruikt tot 90% gerecycled water. Bovendien wordt al het afvalwater opgevangen en worden de schadelijke stoffen uit het water gezuiverd. Op deze milieuvriendelijke manier kunt u uw wagen thuis niet wassen. In verschillende landen is om ecologische redenen het thuiswassen daarom reeds verboden.

Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Bij onze productdosering kiezen we bewust voor een veilige afstelling. Bovendien gebruiken wij (door onze apparatuur optimaal af te stemmen) minder water en (schadelijke) schoonmaakmiddelen dan wanneer u uw auto thuis wast. 

Spaarkaart
Spaarkaart