Habraken 2601 - 2605 5507 TR Veldhoven
Plan je route
contact

Wasboxen

Als u de auto liever met de hand wast maar toch gebruik wilt maken van professionele apparatuur en veilige, efficiënte schoonmaakmiddelen dan kunt u terecht de SchippersStop selfservice Indoor wasboxen. Deze boxen zijn geschikt voor elk model personenauto en ook voor bestelbusjes. U bepaalt zelf hoe lang u de auto wast en met welk programma.SchippersStop beschikt over maar liefst 9 wasboxen. Voor motoren hebben wij een speciale motorwasbox helemaal achterin, waar zich een helmenkast bevindt voor het opbergen van uw helm en een luchtpistool voor het wegblazen van het water.

   

Hoe werkt het?

Onze wasboxen accepteren SchipperStop-munten en gewoon muntgeld. Via onze betaalzuil die vooraan bij ingang van de wasboxen vind, kunt u via de pin of contante betaling wasmuntjes kopen waar u bij afname vanaf 5 euro steeds meer voordeel geniet.  Nog voordeliger is het om via de SchippersStop spaarkaart te betalen. Met deze spaarkaart kunt u ook sparen voor gratis wastegoed aan de pomp bij iedere tankbeurt.

De voordelen van de SchippersStop spaarkaart:

 • Altijd op de hoogte van nieuwe acties
 • Snel en gemakkelijk betalen
 • Altijd extra voordeel bij opwaarderen
 • Altijd Happy Hour prijzen bij de carwash

Zodra u een programma kiest gaat de tijd lopen. Afhankelijk van het door u gekozen product kunt u met één muntje langer dan twee minuten wassen.

Natuurlijk kunt u uw eigen muntgeld gebruiken in onze automaten. Maar wist u dat wassen met SchippersStop muntjes nog voordeliger is? Afhankelijk van het aantal munten dat u nodig heeft krijgt u tot 25% extra wasmunten.

U kunt kiezen uit de volgende wasprogramma’s:

 • Voorwas
 • Powerwash
 • Schuimglans
 • Schuimborstel
 • Spoelen
 • Hotwax
 • Glansspoelen

De openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur tot 20.00 uur. Zaterdag: 8.00 uur tot 19.00 uur. Zondag van 9.00 uur tot 19.00 uur

Speciale voertuigen

Ook is er aan speciale voertuigen gedacht. Zowel voor motoren als voor grotere wagens zoals de vrachtwagen en caravans zijn er speciale wasstraten. Met begeleiding van professionals worden daar de voertuigen grondig gereinigd. Eén ding is zeker, na een bezoek aan de truck – en carwash rijdt iedere bestuurder in een blinkend voertuig weg.

Na de poetsbeurten kunt u gratis gebruik maken van professionele stofzuigers op het stofzuigerplein.

Stofzuigerplein

Na de poetsbeurten kunt u gratis gebruik maken van professionele stofzuigers op het stofzuigerplein.De stofzuigerslangen zijn aangesloten op een centrale en krachtige machine. Zo kunt u naast het exterieur ook het interieur van uw auto blinkend schoon maken!

U kunt gratis gebruik maken van de bandenpompen en luchtpistolen om uw banden op te pompen en om uw auto droog te spuiten op die plekken waar u normaal niet makkelijk bij kan komen.

Mattenwasser

Ook hebben wij bij SchippersStop een mattenwasser. De mattenwasser zorgt ervoor dat uw automatten in een sneltempo (3,5 minuut) gewassen en gedroogd worden. En dat voor een prijs van € 2,-.

Geurautomaat

Hier kunt u uw automatten insprayen met een frisse geur die in de auto blijft hangen. Wij raden u aan om de geurautomaat in combinatie met de mattenwasser te gebruiken. Kosten vanaf €0,50

Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen? Overdag lopen er altijd medewerkers rond die u een handje kunnen helpen.

SchippersStip VIP-Box

De VIP-Box bestaat uit reinigingsvloeistof en bandenzwart en schone doekjes. Kosten: €5,- voor het hele jaar

Waarom niet thuis op de inrit uw auto wassen?

Thuis uw auto wassen is slecht voor het milieu en voor uw portemonnee. Onze wasstraat gebruikt tot 90% gerecycled water. Bovendien wordt al dat afvalwater opgevangen en worden de schadelijke stoffen uit het water gezuiverd. Op deze milieuvriendelijke manier kunt u uw wagen thuis niet wassen. In verschillende landen is om ecologische redenen het thuiswassen daarom reeds verboden. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Bij onze productdosering kiezen we bewust voor een veilige afstelling. Bovendien gebruiken wij (door onze apparatuur optimaal af te stemmen) minder water en (schadelijke) schoonmaakmiddelen dan wanneer u uw auto thuis wast.