Habraken 2601 - 2605 5507 TR Veldhoven
Plan je route
contact

Storagebox Huren

SchippersStop heeft een groot aantal storage boxen voor u beschikbaar. Van groot tot klein, op de begane grond tot op de derde etage van ons pand.

Wat is een storagebox?

De storageboxen opslagruimtes zijn van elkaar gescheiden met een metalen wand. Elke box heeft een toegangsdeur of een rolluik die kan worden afgesloten met een hangslot. Zodra u bij ons een storagebox huurt bent u de enige die toegang heeft tot deze box. Ook wij kunnen niet in uw box! Het is uw opslag en alleen u heeft toegang.

Toegang tot uw storagebox

Onze storage-ruimte is begaanbaar tijdens de openingstijden van SchippersStop – van 08:00 uur tot 20:00 uur. Op zaterag van 08:00 uur tot 19:00 uur. En op zondag van 09:00 tot 19:00 uur. Alleen personen die met u een storagebox huren in dezelfde ruimte hebben toegang tot deze ruimte en alleen u heeft een sleutel van uw eigen box.

De toegang tot de storageruimte wordt met camera’s beschermd. Uw eigendommen zijn dus veilig.

   

Alle soorten en maten

Wij hebben storageboxen beschikbaar van één tot twintg vierkante meter. Ook zijn sommige boxen voorzien van een toegangsdeur (van normaal formaat) en andere van een rolluik (extra breed).

Bedenk voordat u een box huurt goed wat u wilt opslaan en hoe u deze zaken wilt vervoeren. Bovendien hebben onze storageboxen (met dezelfde inhoud) verschillende afmetingen zodat er altijd een box is die aan uw wensen voldoet. 

   

 

Verhuur bakwagen

Bij SchippersStop kunt u een bakwagen huren om grote spullen te vervoeren tegen scherp tarief. Reserveer nu via:
verkoop@schippersstop.nl of via telefoonnummer 040 205 12 05