Habraken 2601 - 2605 5507 TR Veldhoven
Plan je route
contact

Bedrijfsprofiel

SchippersStop Truck - en Carwash

Als u op zoek bent naar het compleetste car- en truckwash centrum van de BENELUX dan bent u bij Schippersstop aan het juiste adres. U vind hiet alle wasmogelijkheden onder een dak: 9 wasboxen, een speciale motorwash, een 50 meter lange ultra moderne wasstraat, een truckwash, een doggywash en een buiten wasmachine.

      

De indrukwekkende vol automatische, ultra moderne carwash van SchippersStop is maar liefst 50 meter lang. Het is een plek waar de bezoeker plezier beleeft aan het wassen van de auto. Met het rad van fortuin, dat aan het begin van de carwash staat, kan men leuke prijzen bemachtigen.

De wasstraat zelf is een attractie op zich, waar jong en oud met plezier doorheen gaat. Elk kwartaal wordt het thema van de carwash veranderd, iedere keer weer kijken onze bezoekers hun ogen uit.

   

Het wasproces gebeurt automatisch maar altijd onder toezicht van onze cleaning specialisten. Bovendien wordt uw auto met de hand voorgewassen zodat alle plekken (ook op plekken waar een automaat niet kan komen) even schoon worden.

Bij SchippersStop is beschadiging van velgen (zoals veel voorkomt in de normale wasstraten) niet mogelijk d.m.v. een speciale kunststof band die uw auto door de wasstraat heen loodst.

Met de schippersstop spaarkaart heeft u altijd Happy Hour prijzen in de carwash!

Schippersstop spaarkaart