Habraken 2601 - 2605 5507 TR Veldhoven
Plan je route
contact

eni Smeermiddelen

Eni is een groot, geïntegreerd energiebedrijf, gericht op groei van de activiteiten in het vinden, produceren, transporteren, transformeren en de marketing van olie en gas. Het bedrijf opereert wereldwijd in 83 landen en biedt werk aan zo’n 84.000 duizend mensen. Tegenwoordig is Eni in Nederland actief op het gebied van gas en raffinage en marketing.

Eni is altijd betrokken geweest bij de ontwikkeling en productie van hoogwaardige smeermiddelen: van de eerste synthetische oliën meer dan 30 jaar geleden tot de huidige kwaliteitsproducten. Hierdoor kunnen zij steeds voorzien in het juiste smeermiddel voor elke toepassing en de behoeften van elke gebruiker.

Tegenwoordig is Eni in Nederland actief op het gebied van aardgas enRaffinage en Marketing.

 

Refining & Marketing 

Eni Benelux is gespecialiseerd in de verkoop van een breed assortiment smeermiddelen en speciale producten ( antivries, remvloeistoffen, Adblue, etc.)  in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en in de Scandinavische landen, via whole sale en direct sales.

Eni Benelux levert ook de brandstoffen van hoge kwaliteit aan transport, logistiek, landbouw en industriële klanten in Nederland.

 

Aardgas


Dankzij haar wereldwijde aanwezigheid, haar uitgebreide expertise inzake aardgas, haar uitgebreide en gediversifieerde portfolio en de knowhow om 9 miljoen klanten in Europa te bedienen, is Eni de energieleverancier bij uitstek voor  industriële klanten, gasvoortverkopers, elektriciteitsproducenten en gasverdelers die belang hechten aan betrouwbare en slimme oplossingen op maat.