Habraken 2601 - 2605 5507 TR Veldhoven
Plan je route
contact

Bedrijfsprofiel Milieutechniek

Schippers Milieutechniek is een adviesbureau met ervaren adviseurs, inspecteurs en installateurs voor allerlei milieutechnische vragen. Schippers Milieutechniek heeft een jaren lange ervaring in de milieutechniek. Het bedrijf bestaat als sinds de jaren '80 en was voorheen bekend onder de naaam Tankcleaning Schippers.

Schippers Milieutechniek is gespecialiseerd in het verrichten van bodemonderzoek, het voorbereiden, begeleiden en het saneren van verontreinigde grond. Ook kunnen wij u adviseren over het aanschaffen van tankinstallaties en kunnen wij de installatie voor onze rekening nemen. Kortom wij zijn erop ingericht om u te ontzorgen. Welke milieutechnische vraag u ook heeft: wij nemen u het werk uit handen – van begin tot eind.

Certificering

Certificering speelt een steeds belangrijkere rol bij milieu-vraagstukken.  Opdrachtgevers en overheden vragen consequent medewerkers die gecertificeerd zijn en volgen de laatste procedures te werk gaan. Onze medewerkers beschikken steeds over de juiste certificaten om alle voorkomende milieutechnische werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Milieutechniek

Onder de noemer ‘Milieutechniek’ kunnen een tal van werkzaamheden en producten vallen. Op deze website kunt u de onderdelen vinden waarin Schippers Milieutechniek zicht specialiseert. U kunt hier meer info over:

  • Tank Saneringen
  • Tank Cleaning
  • Tank Installaties
  • Bodembeheer
  • Afvalverwijdering