Habraken 2601 - 2605 5507 TR Veldhoven
Plan je route
contact

Banden Verkoop

Onze bandenspecialisten zijn constant opzoek naar de beste bandendeals. U vindt bij alle soorten banden, bijvoorbeeld:

Winterbanden, Zomerbanden, Sportieve banden, Comfort banden, Goedkope banden, Runflatbanden, Caravanbanden, SUV en 4x4 Banden, Bestelwagenbanden, 4-Seizoenenbanden.

Natuurlijk kunt u op ons rekenen om u nieuwe banden direct te monteren én uit te lijnen, zodat u zonder zorgen – direct – uw weg kan vervolgen.

Veel maten en soorten banden zijn uit voorraad leverbaar. Hebben we niet direct wat u zoek dan gaan onze specialisten direct aan de slag om u toch een passend aanbod te kunnen doen.

De handel in banden is net als het handelen op de beurs. Elke minuut van de dag zijn er nieuwe inkoopvoordelen beschikbaar. En wij houden alles voor u in de gaten. Daarom zijn wij in staat u steeds weer een aantrekkelijk aanbod te doen – waar u ook naar op zoek bent.

Leaserijders welkom!

SchippersStop Banden Centrum is lid van de inkoopgroep DeBandenSpecialist.nl. Via deze organisatie hebben wij afspraken lopen voor de reparatie en onderhoud bij tal van leasemaatschappijen. Heeft u een leaseauto en bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt waar u de reparatie en onderhoud van uw auto wilt onderbrengen dan is de kans groot dat u bij SchippersStop Banden Centrum terecht kan.

Heeft u een leaseauto neem dan snel contact met ons op en kijk of u in aanmerking komt u auto door ons te laten onderhouden

Banden Hotel

Heeft u zomer- of winterbanden die u veilig wilt opslaan. Maak dan gebruik van de diensten van ons banden hotel. Klik hier voor meer informatie