Bandenwissel & Nieuwe banden

Met professionele, modern apparatuur en gespecialiseerd personeel kunnen wij de bandenwissels snel en vakkundig uitvoeren.

U kunt bij ons terecht voor de seizoenswissel, maar ook voor nieuwe banden.

Veel maten en soorten banden zijn uit voorraad leverbaar. Hebben we niet direct wat u zoekt, dan gaan onze specialisten direct aan de slag om u toch een passend aanbod te kunnen doen.

Uiteraard zorgen we dat de nieuwe banden perfect uitgebalanceerd worden, om ongemak met rijden te voorkomen.

Laat u een nieuwe band monteren? Dan monteren wij ook altijd een nieuw ventiel.

Afspraak maken

Actuele prijzen

Band monteren 12-14 inch (incl. balanceren) €14,95 per band

Band monteren 15-17 inch (incl. balanceren) €17,95 per band

Band monteren 18-23 inch (incl. balanceren) €20,95 per band

 Toeslag Runflat €5,- per band

Toeslag zelf banden aanleveren €4,95 per band

 

Wielenwissel (banden blijven op velgen) €37,50 per set

Opslag per seizoen €24,95 per set

Banden Hotel

Bent u veel onderweg en wilt u zowel in de zomer als in de winter veilig op pad? Dan heeft u waarschijnlijk zomer- en winterbanden die u per seizoen afwisselt. U kunt deze banden natuurlijk zelf opslaan maar deze staan al snel in de weg. En wat als u of uw bedrijf meerdere auto’s heeft die alle een extra set banden hebben.

SchippersStop Automotive Service Centrum biedt de oplossing. Wij slaan tegen voordelige tarief uw banden veilig en professioneel op. U weet zeker dat er niets met uw eigendom kan gebeuren en wij zorgen er voor dat we de banden nog eens extra nakijken als u een afspraak maakt om de banden weer te laten monteren.

 Velgen

SchippersStop Automotive Service Centrum biedt een leuk assortiment aan licht metale velgen, onder andere via Alcar Wheels.

U kunt via onderstaande configurator gemakkelijk kijken de mogelijkheden zijn en wat er bij uw auto past. Mocht er iets tussen zitten wat u mooi vindt, bel of mail dan direct met onze specialisten om een prijs en levertijd op te vragen! 

wielen Configurator 

 

Zit er niks tussen wat u leuk vindt? Neem dan gerust contact op met ons, wellicht kunnen we u een andere leuke aanbieding doen.

Spaarkaart
Spaarkaart